AllInclusives.se

All Inclusive på Maldiverna

Maldiverna ligger i Indiska Oceanen strax sydväst om Indien och Sri Lanka och består av 26 atoller med 1192 öar, varav 200 är bebodda. Flera hotell och resorts här ligger på egna och privata öar vilket gör prisnivån hög. Det finns inte så mycket mer att göra än att ta det lugnt, sola, bada och dyka. Perfekt för en avkopplande semester alltså!

Tips på All Inclusive-hotell på Maldiverna

Inspireras och njut av hotellen nedan. Samtliga går att boka på Booking.com, men tänk då på att flyg behöver bokas separat. Dubbelkolla också att All Inclusive ingår - en del priser och erbjudanden inkluderar ingen mat alls, eller enbart frukost! Vissa av hotellen kan också finns tillgängliga i utbudet hos charterbolag som Ving, TUI och Apollo.

Constance Moofushi

"Bland det bästa man kan få i All Inclusive-väg. Resort på en egen ö, med restauranger, spa-anläggning och utmärkta dykförhållanden."

Gästbetyg: Fantastiskt (9,6/10)

Tillgängligt med charter hos Ving.

Constance Halaveli

"Fantasikt hotell på egen ö, med villor med privata pooler. Flera restauranger, dykingcenter, och allt annat man kan önska sig för en avkopplande semester."

Gästbetyg: Fantastiskt (9,4/10)

Lily Beach Resort and Spa

"Det 5-stjärniga Lily Beach Resort and Spa erbjuder lyxiga villor och sviter med all inclusive och gratis WiFi."

Gästbetyg: Fantastiskt (9,3/10)

— Annons —

Atmosphere Kanifushi Maldives

"Här erbjuds lyxiga villor längs orörda vita stränder, invid en turkos lagun. De rymliga villorna är smakfullt inredda och har direkt tillgång till stranden."

Gästbetyg: Fantastiskt (9,1/10)

Centara Grand Island Resort & Spa Maldives

"Här erbjuds lyxigt och strandnära boende över vattnet, med fantastisk havsutsikt. Denna resort har ett spa och ett yogacenter."

Gästbetyg: Utmärkt (8,8/10)

Tillgängligt med charter hos TUI.

Aktuella erbjudanden

Booking.com hittar du bra priser på boenden hotell, resorts och andra boenden på Maldiverna. Sajten har prisgaranti, så hittar du samma boende billigare får du mellanskillnaden tillbaka. Här nedan hittar du ett par av alla akutella erbjudanden som finns just nu.

Booking.com

Väder och klimat

Maldiverna har en jämn temperatur året om. Mest nederbörd under hösten. Medeltemperatur och regndagar i huvudstaden Male:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Medeltemperatur Medeltemp 28° 29° 29° 30° 29° 29° 28° 28° 28° 28° 28° 28°
Regndagar Regndagar 8 4 5 11 17 15 15 15 16 17 16 14
Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Mer information. Jag förstår!