AllInclusives.se

All Inclusive i Spanien

Spanien är ett klassiskt charterresmål – faktum är att de första charterresorna från Sverige gick hit. De flesta hamnar på Mallorca eller någon av Kanarieöarna, men även på Spaniens fastland finns ett stort utbud av hotell och stränder för soltörstande turister.

Tips på All Inclusive-hotell i Spanien

Inspireras och njut av hotellen nedan. Samtliga går att boka på Booking.com, men tänk då på att flyg behöver bokas separat. Dubbelkolla också att All Inclusive ingår - en del priser och erbjudanden inkluderar ingen mat alls, eller enbart frukost! Vissa av hotellen kan också finns tillgängliga i utbudet hos charterbolag som Ving, TUI och Apollo.

Gloria Palace Royal Hotel & Spa

"4 minuters promenad från stranden. Hotellet har en infinitypool med havsutsikt. Spa-avdelning finns. 15 minuters promenad från turistorten Puerto Rico på Gran Canaria."

Gästbetyg: Fantastiskt (9,1/10)

Tillgängligt med charter hos Apollo och Ving.

Sandos San Blas Nature Resort & Golf

"Lyxigt boende 3 minuters promenad från stranden. 8 pooler. Minispa med turkiskt bad finns. Aktiviteter såsom golf och tennis erbjuds. Teneriffa."

Gästbetyg: Utmärkt (8,8/10)

Hipotels Marfil Playa

"Elegant och vackert designat hotell 4 minuter från stranden. Omgivet av vackra trädgårdar, i centrum av semesterorten S'Illot på Mallorca."

Gästbetyg: Utmärkt (8,6/10)

Tillgängligt med charter hos TUI.

— Annons —

GF GRAN COSTA ADEJE

"7 minuter från stranden El Duque i Playa de Fañabe på Teneriffa. 4 pooler som omges av tropiska trädgårdar. Spa med bastu, bubbelpool och turkiskt bad."

Gästbetyg: Utmärkt (8,6/10)

Iberostar Marbella Coral Beach

"1 minut från stranden i Marbella ligger detta hotell som enbart är för vuxna gäster. Grönskande palmträdgård, flera pooler. 4 km från Marbellas centrum."

Gästbetyg: Mycket bra (8,4/10)

Tillgängligt med charter hos Ving.

Aktuella erbjudanden

Booking.com hittar du bra priser på boenden hotell, resorts och andra boenden i Spanien. Sajten har prisgaranti, så hittar du samma boende billigare får du mellanskillnaden tillbaka. Här nedan hittar du ett par av alla akutella erbjudanden som finns just nu.

Booking.com

Väder och klimat

På Mallorca är det varmast under juni-oktober. Detsamma gäller på Kanarieöarna, men temperaturen är normalt någon grad högre och antalet regndagar färre. Medeltemperatur och regndagar först på Mallorca, sedan på Kanarieöarna:

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Medeltemperatur Medeltemp 16° 15° 15° 16° 18° 22° 22° 24° 25° 23° 19° 16°
Regndagar Regndagar 11 8 8 9 7 5 3 4 8 11 12 12
Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Medeltemperatur Medeltemp 17° 18° 19° 20° 21° 23° 24° 25° 25° 23° 21° 19°
Regndagar Regndagar 3 3 2 1 0 0 0 0 0 2 3 4
Denna webbplats använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Mer information. Jag förstår!